​Vigtig information om de kirkelige arrangementer i december | Vanløse Sogn

​Vigtig information om de kirkelige arrangementer i december

Udgivet fre d. 4. dec 2020, kl. 10:42

Den seneste udvikling i Corona-smitten i hovedstadsområdet gør, at vi har måtte genoverveje nødvendigheden af vores sociale arrangementer i den kommende tid.

Myndighedernes nye tiltag omfatter ganske vist ikke kirkerne, men i og med at vi ligger i det berørte område, ønsker vi at støtte op om bekæmpelsen af yderligere smitte. Derfor har vi valgt at aflyse en række arrangementer i december, så det fortsat er muligt at mødes til gudstjeneste i kirken hen over julemåneden.

Følgende arrangementer er aflyst

• Kirkekaffe efter højmessen
  • Kl. 18 samværet 9/12
  • De 9 læsninger 9/12
  • Kirkecafé 16/12
  • Julekoncerten 20/12
  • Skole- og børnehavegudstjenesterne
  • Konfirmandundervisning og gudstjeneste
  • Vanløse Kirkes Pigekors koncerter og korprøver
  • Nytårsbobler i Sognehuset (efter gudstjenesten) 1/1
  • Eftermiddagsmødet 6/1

Julegudstjenesterne er ikke aflyst

I år vil meget være anderledes i julemåneden, men meget vil også være, som det plejer: julens glade budskab vil blive forkyndt, koret og vores organist vil spiller de velkendte julemelodier og kirkens juledekorationer og store juletræ vil være tændt.

Juleaften begynder i Vanløse Kirke med en familie- og en småbørnsgudstjeneste. Derudover vil der være 3 julegudstjenester juleaften og gudstjenester de efterfølgende dage den 25., 26. og 27. december. Der er som følge af afstandskravet begrænset antal pladser, derfor vil der kun være adgang med billet til gudstjenesterne juleaften, juledag og 2.juledag. De kan bestilles fra 10. december via kirkens hjemmeside.

I Vanløse Kirke er der plads til 34 personer ved sang og 68 uden sang. Vi har sat stolerækkerne med den rette afstand og placeret salmeark hvor man må sidde. Alle opfordres til at holde afstand, bruge mundbind og spritte hænderne af, inden de går ind i kirken.

Vi glæder os til at fejre julen med dig!

Læs mere: Sådan påvirker de nye restriktioner kirkerne.