Aflysning af alle gudstjenester frem til 3. januar 2021 | Vanløse Sogn

Aflysning af alle gudstjenester frem til 3. januar 2021

Udgivet ons d. 23. dec 2020, kl. 21:40

Folkekirkens biskopper opfordrer nu kirkerne til at aflyse julens gudstjenester.

Kirkeministeriet har her til aften den 23. december udsendt skærpede retningslinjer for gudstjenester. Det sker kun to døgn efter den seneste opdatering af retningslinjerne, hvor man gerne måtte holde julegudstjenester.

Ifølge Kirkeministeriet skyldes skærpelsen "resultaterne af en ny undersøgelse om udbredelsen af en mere smitsom variant af en ny og muligvis mere smitsom corona-virus."

De nye anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen gør, at det ikke længere er muligt at afholde årets julegudstjenester.

Julen er en kirkelig højtid og gudstjenesten er for mange omdrejningspunktet for selve juleaften. Det er derfor med stor beklagelse, at vi må meddele at årets julegudstjenester er aflyst.

Foreløbig glæder aflysningen alle gudstjenester/højmesser frem til Hellig tre Kongers søndag d. 3. januar.