Digital Sogneindsamling 2021 | Vanløse Sogn

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Digital Sogneindsamling 2021

Digital Sogneindsamling 2021
Udgivet ons d. 3. mar 2021, kl. 10:47
Nyheder

Frem til 14. marts samler vi ind til Folkekirkens Nødhjælp i Vanløse Kirke ved årets sogneindsamling

Corona-pandemien har det seneste år givet mange nye udfordringer i verdens fattigste lande, hvor nedlukninger har sendt endnu flere mennesker ud i sult og ekstrem fattigdom. Samtidig er konsekvenserne af klimaforandringerne stadig en realitet, som mennesker i Etiopien, Kenya og Nepal må forholde sig til hver dag. Verdens fattigste har derfor mere end nogensinde brug for en håndsrækning. 

I år foregår sogneindsamlingen digitalt. Du kan allerede nu bidrage til indsamlingen ved at donere et beløb via kort/MobilePay eller ved at melde dig som digital indsamler. Det vil være muligt at støtte indsamlingen ved søndagens højmesse den 7. og 14. marts. Vi har som kirke sat et indsamlingsmål på 25.000 kr. 

Hjælp med at nå det ved at følge dette link, hvor du kan give et bidrag eller melde dig som digital indsamler og samtidigt se, hvor meget der allerede er samlet ind.

Dit bidrag gør en stor forskel!

Sådan får du skattefradrag for din donationTryk på linket her til noedhjaelp.dk og indtast dine oplysninger, så trækkes dit bidrag automatisk fra i skat.

Se resultatet af årets digitale sogneindsamling 2021 i Vanløse Sogn.